OM CONDOMERIET

Om virksomheden

Hjemmesiden www.condomeriet.dk ejes og drives af FONDET TIL BEKÆMPELSE AF AIDS, også kendt som AIDS-Fondet.

Virksomhedsform: Fond
Cvr.nr. 10 61 98 07
Oprettet: 01.01.1987

Fysisk adresse:

AIDS-Fondet
Vestergade18E
1456 København K

Online kontaktoplysninger:

E-mail: info@aidsfondet.dk
Telefon: 88 33 56 00

Om Condomeriet.dk

Condomeriet er AIDS-Fondets Webshop. Her kan du købe kondomer, glidecreme og andet, der kan være med til at gøre sikker sex til en god oplevelse. Vores mål er at tilbyde dig et stort udvalg af kondomer og glidecreme. Vi har kun godkendte (CE-mærkede) kondomer og andre varer af høj kvalitet, som vi sælger til en fornuftig pris.

Du kan købe billige kondomer i pakker, og du kan blande din egen pose her på siden. Vi har desuden et udvalg af AIDS-Fondets merchandise, som du finder under menupunktet ’Andre varer’.

Når du handler på Condomeriet.dk, går overskuddet til AIDS-Fondets arbejde med forebyggelse, støtte og omsorg i forhold til hiv/aids og andre seksuelt overførte sygdomme.

Butikker i Odense og Randers

Du kan også besøge Condomeriet i Odense og Randers, hvor der ligger butikker. Udgangspunktet i butikkerne er, at sex er dejligt og sjovt og en vigtig del af livet, som vi skal nyde og passe godt på. Uanset alder kan du få rådgivning i butikken. Er du ung og går i skole kan du også besøge Condomeriet som gruppe eller med din klasse eller klub.

Her er en uhøjtidelig atmosfære og også unge medarbejdere, der enten arbejder i vores butik eller som frivillige rådgivere, der kan tale med andre unge om beskyttelse mod sexsygdomme, valg af kondom mv.

Condomeriet – Odense
Jernbanegade 16, stuen
5000 Odense C

Mandag-fredag: 14-17:30
Lørdag: 11-15

Telefon: 25 24 80 08

Condomeriet – Randers
Biografgade 3
8900 Randers

Mandag: Lukket
Tirs-torsdag: 13-17
Fredag: 12-15

Telefon: 40 15 05 40

Condomeriet i Randers drives af Randers Kommune efter samme koncept som Condomeriet i Odense.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, ipad eller lignende med det formål at indhente data om brugeren.