Cookies på condomeriet.dk

Når du besøger condomeriet.dk, får du at vide, at websitet bruger cookies. Her kan du læse mere om, hvordan vi bruger cookies på condomeriet.dk, og hvordan de er med til at få siden til at fungere og give dig en bedre brugeroplevelse.

Hvad er en cookie

De fleste websites bruger cookies. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes lokalt på din computer, og de gør det muligt at genkende din computer. De er med til at forbedre brugeroplevelsen og huske de valg, du foretager på websitet.

Du skal ikke være bekymret, for cookies kan hverken indeholde virus eller andre skadelige programmer.

Cookies bruges f.eks. til at huske, hvad du har lagt i indkøbskurven. Samtidig gør de det muligt at følge dine og andre brugeres bevægelser rundt på websitet, så vi kan forbedre condomeriet.dk.

Det er forskelligt, hvor længe cookies gemmes på din computer. Nogle cookies bliver slettet, når lukker din browser eller din computer. Andre bliver gemt.

Hvad bruges cookies til på condomeriet.dk

På condomeriet.dk bruger vi cookies til at give dig en bedre oplevelse. De er f.eks. nødvendige for, at du kan lægge varer i indkøbskurven.

Sådan slipper du for cookies

Du kan slette eller blokere for cookies i din browser, hvis du ikke vil have dem. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan handle på condomeriet.dk, hvis du har blokeret for cookies, fordi indkøbskurven ikke vil fungere.

Her finder du links til, hvordan du håndterer cookies i de mest almindelige browsere:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari

Diskretion

På condomeriet.dk kan vi ikke se, hvilke sider du tidligere har besøgt, og ingen kan se, hvilke sider du har besøgt på condomeriet.dk.

Vi bruger kun cookies, der er udviklet specielt til siden, og hverken vi eller andre bruger dit besøg på condomeriet.dk til at sende dig markedsføring.

I AIDS-Fondet behandler vi dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Såfremt du vil vide mere om dine rettigheder og vores databehandling, bedes du læse vores persondatapolitik, som du finder her: aidsfondet.dk/persondata

Her kan du se, hvilke cookies, vi lægger på din maskine:


Cookiens navn Levetid Beskrivelse
ASPSESSIONID#Kun under dit besøgVores server kører på Windows, og sætter automatisk denne cookie for at holde styr på dit besøg.
has_jsKun under dit besøgRegistrerer om du har JavaScript aktiveret på din computer
lastKun under dit besøgIndeholder vores interne nummer på den sidste produktkategori du har besøg, således at vi altid kan guide dig hurtigt tilbage.
lastnameKun under dit besøgNavnet på den sidste produktkategori du har besøgt
lastsizeKun under dit besøgIndeholder information om valg af f.eks. tøjstørrelser, så du kun ser varer, der relevante for dig.
lastsortKun under dit besøgIndeholder information om hvordan du ønsker at vi sortere vores produktkategorier for dig.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, ipad eller lignende med det formål at indhente data om brugeren.